Minőségben a megbízhatóság • Kőrös-Welt Kft. • Mezőgazdasági gépek, eszközök és alkatrészek kis- és nagykereskedelme

Adatlap megtekintése pdf formátumban

A gyümölcsösökben és szőlőskertekben történő használatra szánt, sokoldalú PUMA szárzúzó kiváló megoldás fű és szőlőhajtások vágására. Számos speciális komponense teszi kategóriájának kiemelkedő berendezésévé.

A gépet úgy tervezték, hogy az oldalán ne legyen olyan éles eszköz, amely kárt tehetne a növényben, ha hozzáér munka közben. A PUMA szárzúzó a kenést nem igénylő krómbevonatos tengelyen teljesen oldalra tolható.

A szabadalmaztatott kétélű kalapácsok vízszintes és függőleges vágást is lehetővé tesznek, így növelve a gép vágási kapacitását. Az opcionális „Multiagressive” rotorok még jobb súlyeloszlást, nagyobb munkasebességet és könnyebben lebomló, finomabb nyesedéket biztosítanak. A masszív váz a legnehezebb feladatokra vagy akár köves talajon való használatra is alkalmassá teszi a PUMA szárzúzót.

A gép szabadon futó kerékkel felszerelt sebességváltót és állítható, öntisztító hengert tartalmaz. A gép rendelkezik egy hátsó „gereblyével”, mely összegyűjti a nyesedék maradékát a még erőteljesebb aprítás érdekében.

A PUMA szárzúzó mechanikus vagy hidraulikus oldalirányú eltolású változatban áll rendelkezésre, mindegyik hárompontos csatlakozással van ellátva.Vissza