Minőségben a megbízhatóság • Kőrös-Welt Kft. • Mezőgazdasági gépek, eszközök és alkatrészek kis- és nagykereskedelme

Tartós minőség, hatékonyság kis- és nagygazdaságoknak a DCM szórógépeivel

A precíziós gazdálkodás során fontos – és egyben gazdaságos is –, hogy egyenletes eloszlásban és csakis megfelelő mennyiségű tápanyagot juttassunk ki a területünkre. Azzal, hogy sem több, sem kevesebb tápanyag nem kerül a talajainkra, két célt érünk el: kisebb a termőföld terhelése, ugyanakkor jelentős összegeket takarítunk meg a hatékonyság fokozásával. Ehhez kínál az olaszországi Dal Cero Metaloworking S.n.c. prémium minőségű, magas élettartamú műtrágya- és komposztszóró eszközöket. A DCM műtrágyaszórók kizárólagos magyarországi forgalmazását 2017 tavaszán vette át a kiskőrösi székhelyű Kőrös-Welt Kft.

hir-0

Hatékony precizitás – kisgazdaságoknak is!

A DCM műtrágyaszórók kiválóan alkalmasak granulált, por és pelletizált műtrágyák pontos és egyenletes kijuttatására. Típustól függően háromszög- vagy trapéz-szórásképpel rendelkeznek az eszközök. Gondolván a kisgazdaságokra, már a 900 literes tartálytérfogathoz is elérhető a sebességarányos kijuttatás és a beépített súlymérő opciója. Ez elérhető áron teszi lehetővé a precíz kijuttatást a kis területen gazdálkodók számára is. A DCM műtrágyaszóróin a szórótárcsák, terelők, keverőlapátok és a kiömlőnyílások rozsdamentes acélból készülnek. A garat pedig speciális többrétegű porfestéssel kezelt vagy opcióként a fokozott korróziós kockázat miatt rozsdamentes acélból is készülhet, így garantál hosszú élettartamot.

hir-1

Sokoldalú kuriózum kertészeteknek

A gyártó egyik kuriózuma az SCU/N típusú műtrágyaszóró, amelyet főként a kertészeti kultúrákban használt nagy nedvességtartalmú trágyák (komposzt, humusz, koncentrált szerves trágya) kiszórására tervezték, de alkalmas gipsz, mész, valamint műtrágyák kijuttatására is.

A nagy gazdaságok számára fejlesztették ki a DCM MX sorozatú szántóföldi műtrágyaszórót, amely minden olyan tudással rendelkezik, mint a világ vezető műtrágyaszóró-gyártóinak eszközei. A márka saját telefonos applikációval segíti az eszközök pontos beállítását, mely elérhető IOS- és Android-készülékkel is.

A mezőgazdasági termelésben használatos műtrágyaszórók mellett két típusban kommunális sószóró eszközt is tartalmaz a termékpaletta az önkormányzatok és az utak karbantartásával foglalkozó cégek számára.

hir-2

DCM a világkiállításon!

A már több szabadalmaztatott megoldás mellett a gyártó mérnökei folyamatosan újabb és újabb fejlesztéseken dolgoznak, hogy a precíziós gazdálkodás magas elvárásainak megfelelő munkaeszközöket hozzanak létre. A legújabb típust a Hannoverben november 12 és 18 között megrendezendő Agritechnica 2017 kiállításon mutatják be.