Minőségben a megbízhatóság • Kőrös-Welt Kft. • Mezőgazdasági gépek, eszközök és alkatrészek kis- és nagykereskedelme

2016. november 24.

hirek2

Az AGROmashEXPO 35. alkalommal kerül megrendezésre 2017. január 25-28.-a között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az input-gépesítés-logisztika területeket szem előtt tartva egyre szélesebb választékot mutat be. Növekszik a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

A kiállításokat szakmai partnereinek köszönhetően színvonalas előadások kísérik majd, melyek választ adhatnak az ágazatot érintő aktuális kérdésekre, problémákra.

A Budapesti Vásárközpont teljes területén, 9 pavilonban, összesen 38.000 négyzetméteren találnak majd érdekes és szakmailag hasznos programot, újdonságot az érdeklődők. Tehát minden adott ahhoz, hogy 2017-ben is egy sikeres rendezvény várja a kiállítókat és látogatókat - mint ahogyan a tavalyi évben is, ahol több mint 45 000 látogató megfordult és 18 ország 350 kiállítója mutatta be termékeit és szolgáltatásait.

Cégünk is képviselteti magát termékkínálatával a rendezvényen!
Várunk minden kedves érdeklődőt a G pavilon, a 202C standján!

mintatierre-group-logo-300x133favarologoLogo Botos RGBmetalfach-logo-200x96